Miss Sing Song audities

By admin / May, 19, 2016 / 0 comments

Screen Shot 2016-05-19 at 16.21.57

Oi Mundo casting zoekt jongeren in de leeftijd van 14 t/m 19 jaar voor nieuwe speelfilm.

Wij zijn in het bijzonder op zoek naar :

een meisje van Surinaamse afkomst in de leeftijd van

14 – 16 jaar die goed kan zingen en

een jongen in de leeftijd van 15 – 19 jaar die gitaar kan spelen

Voldoe jij aan bovenstaand profiel en lijkt het je leuk hiervoor op een casting te komen? Schrijf je dan hier in o.v.v. miss sing song. ( Als je al bij ons ingeschreven staat, heeft het geen zin je via deze link in te schrijven…)

De film zal worden opgenomen in Nederland en Suriname in de periode september t/m oktober 2016.

MISS SING SONG gaat over Gifty, een Nederlands meisje met een Surinaamse achtergrond en een mooie zangstem. Ze is verlegen maar haar beste vriend Stijn moedigt haar aan zich te laten horen. Zodoende doet zij in Nederland mee aan een talentenjacht en wint een ticket naar Suriname waar de finale van de zangwedstrijd plaatsvindt. Een droom komt uit nu ze de kans krijgt om samen met haar beste vriend Stijn eindelijk naar Suriname te gaan…

Unknown

Surinaamse_vlag_1_420x273

Leave a Reply

Post Comment